Het lijkt een beetje een contradictio in terminis maar het kan echt zondigen tijdens een dieet aan dingen die je normaliter onder geen beding zou mogen eten, en dat zonder schuldgevoel. Ja het kan en mag echt! In dit artikel leg ik uit hoe en wat.

Enfin, het geheim is dat in een eiwitdieet, mag je dus geen koolhydraten eten of geen slechte koolhydraten in ieder geval. Dat gooit het merendeel van de dingen die wij mensen doorgaans lekker vinden zoals koekjes, chips en pannenkoeken in de ban. Maar, de soep hoeft niet zo heet gegeten te worden als dat deze opgediend wordt.

Slimme fabrikanten hebben versies op de markt gebracht van deze klassieke etenswaren die dus echt not done waren in het verleden. Speciale koekjes, pannenkoeken en zelfs chips die wel verantwoord zijn binnen een eiwitdieet bestaan nu. Die kun je o.a. hier kopen. Mijn favoriet zijn met name de eiwitrijke pannenkoeken.

Verder zijn er tegenwoordig ook heerlijke repen die de snelle trek effectief kunnen bevredigen. Het smaakt bijna naar een Mars of een Snickers of een Bounty. Ik vond ze hier, website. Het heeft me al zoveel vreetbuien en Febo muren bespaard. Altijd handig om op zak te hebben dus. Voordat je je vergrijpt aan dingen die echt niet kunnen in een eiwitdieet.

chocolaZo zie je maar dat afvallen vandaag de dag in 2019 absoluut geen hel meer hoeft te zijn. Integendeel, het is bijna bourgondisch genieten van allerlei heerlijke etenswaren en dat zonder het schuldgevoel zoals beloofd in de titel.

Als je dan ook nog de frisdranken kunt laten staan zoals de Coca Cola of de Sprite dan ben je helemaal goed op weg. Thee en koffie mogen natuurlijk wel in een dieet, en water is een open deur. Enfin veel succes met schuldgevoelens vrij afvallen!

admin

reacties staan uit.