Welke Hersensupplementen zijn nu juist?

Deze speciale kleine zaken kunnen veel functies van de hersenen en het lichaam helpen bevorderen. Voor hen die hun geest moeten gebruiken voor hun werk of om te studeren, kan een maximale cerebrale prestatie een reusachtige toegift betekenen en een echt verschil uit maken.

Jouw voedingspatroon verrijken met supplementen en concentratie pillen die specifiek op de hersenen gericht zijn, is niet nieuw, maar als je je afvraagt welke producten kunnen helpen, dan heb ik hier het antwoord.

Voor toename van de concentratie en een beter geheugen kunnen deze speciale supplementen helpen:

Visolie

Voor al jouw behoeften aan omega-3 vetzuren, kun je niet voorbij visolie. Omega drie vetten zijn eigenlijk vrij moeilijk te vinden en voeg daarbij nog het feit dat ze essentieel zijn, wat betekent dat het echt belangrijk is om de nadruk te leggen op deze bijzondere bron van deze vetten. Het is aangetoond dat omega-3 vetzuren zo goed zijn voor de hersenen dat het kan helpen een aantal neurologische aandoeningen te voorkomen.

Taurine

De enige manier om Taurine in je dieet te hebben is vlees eten, maar voor vegetariërs kan men Taurine, dat een krachtige aminozuur antioxidant is, ook als supplement vinden. Dit helpt om schade van vrije radicalen die door zuurstof aan de hersenen berokkend wordt, te bestrijden.

Vitamine B12

Dit helpt voor het geheugen en de concentratie. Als je er niet voldoende van in je voedingspatroon opneemt, zou je in feite aan concentratieverlies en verminderde geheugencapaciteit kunnen lijden. Je kan het supplement B12 terugvinden in een B complex vitamine supplement.

Cafeïne

Deze kende je waarschijnlijk wel, is het niet?

Cafeïne is een neuro-stimulerend middel en kan je echt oppeppen en je aandachtig en geconcentreerd maken. Misschien heb je in levende lijve wel de effecten van teveel cafeïne ervaren? Als dat zo is, dan moet je weten dat als je er misbruik van maakt, het schadelijk voor jouw gezondheid kan zijn en dat de resultaten helemaal niet datgene zullen zijn wat je ervan verwacht.

Gebruik het dus met mate!

Fosfatidylserine

Men heeft aangetoond dat deze stof de productie van stress hormonen vermindert en zo ook de mentale prestatie vermeerdert. Je kan deze stof nu terugvinden in hoogwaardige concentratiepillen.

Het is thans en om goede redenen vrij populair geworden om het voedingspatroon te verrijken om de cognitieve mogelijkheden in uitstekende staat te houden. Zo heeft men een voorsprong op anderen die geen aandacht besteden aan de eisen van hun hersenen of misschien daarom ook helemaal geen aandacht eraan besteden. Eet goede voedzame maaltijden en gebruik enkele van deze nuttige supplementen om het beste uit je hersenen te halen.

admin

reacties staan uit.